Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Alla inlägg under oktober 2008

Av Häxmamman med - 7 oktober 2008 13:12

                                     
 Inte utseendet, hon är snygg och ung, jag är gammal och skrynklig precis som det ska vara när det är mor och dotter...

                               

Hon har sittminne kvar medans jag är halvsenil,

precis som det ska vara


MEN, det vi är lik på är att vi alltid gör bort oss eller spelar apa, fast vi båda har tunga ryggsäckar att bära...

Det måste ändock vara livsglädje...


Min dotter till vänster...Du min älskade dotter det gör inget att du gjorde bort dig, tänk på att du kanske roar andra *Skratt*


Kika in på en kondomfadäs


ANNONS
Av Häxmamman med - 6 oktober 2008 13:10


Enbart Bloggkraft är det vi ser i bloggvärlden. En kraft som kan leda till förändring. Jag tänker här samla exempel på hur vi i bloggvärlden kan göra skillnad. Samtidigt passar bloggen Enbart på att utmana dig. Se till att sprid Bloggkraften till minst två andra bloggare. Be dem att publicera detta inlägg och att samtidigt ge bidrag till minst en av insamlingarna. Har du inte fått utmaningen känn dig fri att bli utmanad och kopiera hela texten. Hämta senast uppdaterade version som du finner i denna länk Bloggkraft.Bloggkraft är när över tusen personer på några veckor skänker pengar till Barncancerfonden mot "Den jävla idioten". Detta till följd av att vi blir berörda och vill hjälpa till. Vi blir berörda av andra människors öde, inte minst av Maddes  mammas sista ord till sin dotter. Utmaningen är att samla ihop 100.000 kr.

Bloggkraft är ibland bara att göra en länk och så får en organisation en gåva. Eller vad sägs om att hundratals bloggar länkar till Uppdrag Barn vilket innebär att ett stort bolag skänker 20 kr/länk till Childhood. Varsågod här fixade jag 20 kr.

ANNONS
Av Häxmamman med - 6 oktober 2008 12:44

                     

 Jag väntar och jag längtar,Jag ska få åka hem på permission endera i morgon eller på Onsdag *Ler*


Det är lång väg att hitta igen sig själv när man aldrig riktigt har varit sig själv, jag är ny människa, eller det är fel att säga det också, jag är ny i skälen.

Jag älskar mig själv, se ni jag kan säga klart och tydligt att Jag älskar mig själv, jag har gjort det bra, jag har kämpat hårt och tar många många steg framåt.
Kampen är hård när man ska finna sin självkänsla, men jag har kommit långt i min kamp, jag har blivit starkare och jag kan se godheten i min självkänsla.

Vad har jag på andra sidan att göra, gräset är inte grönare där. Jag ska vara på min sida av stängslet och ta vara på min familj som älskar mig.

Gud vad jag älskar min familj!!!

Jag har inte förstått att jag betyder så mycket för så många människor, det är svårt att hitta tillit för andra människor för det finns många som vill en ont också...

Kan man lära sig att sålla bort de onda personer som finns omkring, kan man säga Nej, kan man verkligen vara egoistisk ibland och bara vill vara själv, Ja...

Men varför har man så svårt att lära sig det?
Varför är det så många som inte mår bra idag?
Vad kan vi göra för att ge alla som har dålig självkänsla en självkänsla?

Jag har undrat över vad är dålig själkänsla och dåligt självförtroende...

Är det när man säger att jag


Har så fult hår

Jag är så tjock

Jag är så smal

osv osv...

Klart att det är dålig självkänsla och självförtroende...

Men mitt är inte det, vad är det då undrar jag...
Jo det är tilliten till människor, jag är den som vill att alla ska tycka om mig, jag mår jättedåligt på bara tanken att det finns någon som inte tycker om mig...
Man kan ju som sagt inte Älska alla men man kan acceptera att människor är olika och det är det vi inte gör...

Det finns de som frågat mig om jag hatar någon

Nej jag gör inte det, inte ens de som gett mig det bagage jag har sedan barndomen...

Vad gör man då det blir övermäktigt av känslan att en människa inte accepterar mig som jag är...

Ja det är en gåta som jag inte har nått svar på, frågan är bara hur ska man få tillbaka tilliten till människan...

Av Häxmamman med - 6 oktober 2008 10:42

 En blomma är nått man måste vårda

med varma och ömma händer.

Den är skör, inga ord som är hårda

ska ska man använda när den

anländer.
En blomma är som du

något levande som oss människor och djur.

Det finns de som är ful tycker många

men tänk på att vi är olika och alla

ska kunna bli älskad

i ur och skur.
Man ska ej hatet låta styra

då far blad i yra.

Man ska ta den ömt och le

vad kan den här blomman dig ge.
Blommor är en läkande gest

så ge en till någon

som du tycker om mest...
Hihi...

Nu var jag framme med en dikt igen *Ler* hoppas ni tyckte om den för den kom precis just nu det tog 5 minuter att dikta ihop den...


Skrivaen av Dockmamman i Jämtland

Av Häxmamman med - 3 oktober 2008 14:34 Helgkramar till er alla!!


Ibland undrar jag om livet är en saga...


Ibland undrar jag om jag har upplevt saker eller om det är fantasi, när man var liten fantiserade man mycket, ja även nu när jag är vuxen så fantiserar man om saker också...


Idag mår jag bättre, min dotter är och hälsar på och har tagit med sig mera garn och jag har lånat flera böcker på biblioteket...


Spännande böcker, men jag vill hem, hem istället...


Jag vill inte ha garn hit, jag vill inte låna några böcker på sjukhusbiblioteket, för jag vill hem...


Men jag är glad för att jag kunnat lånat dessa böcker, min dotter är här, jag har mer garn och jag har fått låna datorn på biblioteket...


Jag har mycket att vara glad över, men jag skulle bli ännu gladare om jag fick komma hem...


Min faster Greta ringde idag,  ja hon ringer varje dag (min goa kära faster) hon finns alltid vid min sida, men till saken hör att eventuellt så kommer min farbror och hälsar på mig, han ska ha föreläsning i Östersund på söndag och jag hoppas att tiden räcker till för han och komma hit till mig på sjukhuset...


Det är många år sedan jag såg han, han var väldigt lik min pappa i utseendet (pappa har bara en bror men massa systrar, presic som min bror har) Det känns spännande...De trappar ner mediciner och oron blir lite mer specifik, det kryper i kroppen om att vilja göra nått kroppsarbete och jag blir ju piggare och vill, vill så mycket...


Ja,ja...

 Lugna ner mig nu, jag får väl leva ett tag till så jag hinner bli less på disk, städning, matlagning, tvätt osv...


Men just nu känns det som om jag inte skulle kunna bli less på detta *Ler* är det någon som vill ha städning gjord *Ler*


Ja, ni ser det är full rulle på mig i mina tankar och jag ler och mår idag fantastiskt bra...


Av Häxmamman med - 3 oktober 2008 14:19


Cancer är nått som drabbar många och vi vet aldrig om det blir vår tur, tänk på alla som mister anhöriga i cancer... 


Tänk på att forskningen kan göra att vi kanske kan bota våra anhöriga som drabbats...
Jag läser en blogg där en kvinna kämpar för sin cancer, gå gärna in och läs och få en inblick av hennes kamp

En resa i främmande land 


Vi har kommit långt i forskningen men inte tillräckligt så giv en gåva och vi kan med förhoppningar rädda fler drabbade...
Klicka på bilden för att stödja

cancerforskningen Titta gärna in hos

Bröstcancerföreningarnas riksorganisation

Av Häxmamman med - 2 oktober 2008 12:54

Visst är det så för alla någon gång, jag kände på mig att min djuphet började att bli lite för djup och nu gick den alldeles för djup så jag är tillbaka till sjukhuset igen...Det blev ingen lång hemmavistelse, men ingen mer än jag blev förvånad över att det blev ett steg tillbaka...Jag mår lite bättre nu igen och upptäckte biblioteket på sjukhuset där det finns dator så nu kunde jag skriva lite så att ni vet vart jag tagit vägen...Jag har fortfarande svårt med maten, känner mig inte hugrig, trött och rödögd är jag men jag har koftan som jag stickade och den har huva så jag kan dölja mina ögon *Ler*


Jag har lånat böcker och jag hade som tur var en stickning med mig eftersom jag inte trodde att jag skulle bli inlagd i söndags...Men nu mår jag bättre igen, fått lite mediciner som ska hjälpa, det känns på sätt och vis bra att ha folk som man känner till men jag vill hem hem hem hem...I morgon är det fredag och det är helg, jag skulle vilja sitta med min familj med tända ljus och äta nått gott och se på någon film med barnen...Men de ska ta bort en medicin och det kan ge biverkningar så det är väl bra att jag är på sjukhuset då...På tal om biverkningar så sade min yngsta son nått roligt när jag skulle lägga han i fredagskväll...

Han hade två sådana ödlor som man kan kasta och så fastnar dom, han ville ha med sig dom i sängen och frågade mig vart han skulle lägga dom...

Jag sa lägg dom under kudden och då sa den lille filuren

-Det här är mina biverkningar *Ler*


Undra sa flundar vart han fått det ifrån *Ler*Ger er alla som läser och stöttar mig en STOR kram

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se