Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2008

ENBART BLOGGKRAFT

Av Häxmamman med - 6 oktober 2008 13:10






Enbart Bloggkraft är det vi ser i bloggvärlden. En kraft som kan leda till förändring. Jag tänker här samla exempel på hur vi i bloggvärlden kan göra skillnad. Samtidigt passar bloggen Enbart på att utmana dig. Se till att sprid Bloggkraften till minst två andra bloggare. Be dem att publicera detta inlägg och att samtidigt ge bidrag till minst en av insamlingarna. Har du inte fått utmaningen känn dig fri att bli utmanad och kopiera hela texten. Hämta senast uppdaterade version som du finner i denna länk Bloggkraft.







Bloggkraft är när över tusen personer på några veckor skänker pengar till Barncancerfonden mot "Den jävla idioten". Detta till följd av att vi blir berörda och vill hjälpa till. Vi blir berörda av andra människors öde, inte minst av Maddes  mammas sista ord till sin dotter. Utmaningen är att samla ihop 100.000 kr.





Bloggkraft är ibland bara att göra en länk och så får en organisation en gåva. Eller vad sägs om att hundratals bloggar länkar till Uppdrag Barn vilket innebär att ett stort bolag skänker 20 kr/länk till Childhood. Varsågod här fixade jag 20 kr.





 
 
Pärlmudden

Pärlmudden

6 oktober 2008 17:37

Ifall det är så lite som behövs för att kunna hjälpa någon så borde alla kunna göra det, eller hur! Jag har gjort det på min blogg också!
Hoppas du får komma hem på permis imorgon!
Kram

http://parlmudden.blogspot.com

 
fnix

fnix

7 oktober 2008 10:32

Du jag såg att Ohlssons tyger hade bnåde svart och vitt spöktyg om du behöver!

http://1337magdalena.blogspot.com

 
Christa

Christa

7 oktober 2008 11:38

Du är inte besvärlig.. Det är sånt som faktiskt hemtjänsten SKA GÖRA..
Härligt att få komma till familjen igen.
Varma kramar

http://hissen.blogg.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

7 oktober 2008 12:32

Ja Filifjonkan har lämnat ett ordentligt bidrag fast genom en bekants insamling till barncancerfonden-

http://filifjonkan-se

 
Charlotte

Charlotte

7 oktober 2008 12:51

Hoppar in och säger hej! Ska åka och hämta sönerna i grannkommun eftersom de åkt dit för att tåget hade gått sönder, när de satt sig på tunnelbanan hade de fixat tåget så omvägen blev lite i onödan. Har bröd i ugnen så kan inte åka iväg än, nej inte finskt får se vad det blir som ploppar ut. Var ett konstigt recept jag hittade på nätet. Kramar och hoppas du får komma hem snart.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Miss Borderline

Miss Borderline

7 oktober 2008 13:45

Hej:)
Va kul att du gillar min blogg, och vilken fin blogg du själv har!
6 barn, det var inte dåligt.....själv är jag trött efter en helg med mina tre syskonbarn ;)
Närå, dom är underbara!!
Ja barn som far illa - sexuellt eller på annat sätt - är bland det värsta som finns!! Jag förstår bara inte hur en människa är funtad som kan bära hand på ett barn på något sätt!!

Ha en underbar dag!!

http://jonna2.blogspot.com

 
peter pc carlsson

peter pc carlsson

7 oktober 2008 13:56

Härligt att du lägger upp utmaningen.

Svar på inlägg i min blogg: Jag ställde mig själv samma fråga i går när jag satt och läste sida efter sida, varför gör jag detta, när jag vet att jag blir så förkrosad.

Svaret tror jag är just det. Det är i jämförelse som vi ändå kan känna en glädje, det i det lilla vi gör vi kan känna att vi bidrar till något bra, att vi har ett värde och att vi är värdefulla.

Det blir också lite futtigt med mina egna negativa och destruktiva tankar när jag möter dessa verkligheter. Hoppass att du kan känna det samma.

Kram.

http://enbart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skapa flashcards