Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 13 april 2008

MINNEN KAN VARA SVÅR ATT BÄRA

Av Häxmamman med - 13 april 2008 06:24


De som läst tidigare vet om att mitt liv känns just nu som om det var upp och ner, det är mycket som har hänt bara på någon månad och allt oförutsett eller egentligen så är det väl inte så att det brukar hända planerat eller vad man ska säga.


 Men just nu vart jag mig än vänder så finns det minnen från min vän som gick bort förra fredagen, det var liksom droppen som för över min bägare, jag hade redan gråtit varje dag  och flera ggr om dagen när min dotter blev sjuk och nu så blev det ytterliggare flera dagar.


Min son har ritat vår vän uppe i himlen

 

Och arg var jag är fortfarande litegrann på in vän som lämnade mig nu när jag behövde hon som mest, egoistiskt tänkt för hon hade det inte lät här på jorden och som min son säger (som vi nu trodde skulle ta det värst, men han har inte hunnit att sakna henne riktigt än men jag tror han är förstående) Nu får hon träffa sin mamma och pappa, sin son som hon har skanat och varit så ledsen och saknat och min son har alldeles rätt.


Min son tog och satt upp sin brevlåda ute på bron igen, han och vår vän brevväxlade med varandra, eller hon lade i massa grejer i brevlådan och sade att det var spindelmannen eller en annan sagofigur som gjort det.


Nu sa han själv att han måste sätta upp den igen för vår vän kan skicka brev från himlen så jag tänker göra ett brev skriva att hon mår bra osv och underteckna från vår vän, kanske dumt men jag vet att det är något han förstår själv när han blir stor.


Jag tror att vår vän liksom skänkte sin kärlek till vår son för saknaden av sin egen son och jag ångrar mig inte idag att jag även sade till henne att hon var som en låtsasmormor eller farmor till sonen och flickorna, för sonen träffar nästan aldrig sin mormor och flickorna träffar varken mormor eller farmor något ofta OCH läs noga här för att ingen ska missförstå, valet är mitt och ingen annans, konstig mening kanske ni tycker men det är ämnat till de som kan missförstå mig.

 

Jag är ju stickfantast men det har legat på hyllan länge eller jag stickar men jag vet inte vad *Ler*

Jag håller på med VÄRLDENS tungaste stickning just nu, min vän beställde kläder till ett par tvillingar som är mycket för tidigt född, klänning och kofta men så dog hon ju.


Men jag har bestämt mig att sticka färdigt det för det är något hon ville så gärna och det var att ge något till tvillingarna, hon hade varit dit 2 ggr och tyckt det inte kändes bra att gå dit igen utan att ha med sig nått så på tisdagen innan hon dog så sa hon att jag fick lägga undan de andra stickningarn och sticka på det hon ville ha.


Jag brukar sticka fort men nu går det seeeeeegt.


Min vän kom med dessa videkissar veckan innan och titta så fina de är, nog gör minnen ont och man vill gråta.


Men jag och vår familj fick så mycket kärlek av henne som hon inte gett sedan hon blev ensam och hon sade att hon aldrig haft det så bra sedan hon träffade oss...


Kram på dig min vän och tack för att jag fick träffa

dig 
ANNONS
 
Helen

Helen

13 april 2008 09:42

Åh vilka söta klänningar....jag tror att du ska sticka färdigt dom och ge dom till tvillingarna....så kommer det nog kännas som du passerat åtminstonde en milstolpe.
Du kommer glädja din vän i himlen.
Kram

http://gussilago

 
Filifjonkan

Filifjonkan

13 april 2008 10:18

Hej Dockmamma, Nu så är jag igång igen lite försiktigt ser lite suddigt ännu men det går, Så gulligt din som ritat då tänk barn tar saker rätt naturligt på sitt vis men de kan ju inte förstå riktigt heller vad som hänt utan de tänker på sitt vis det är ganska uppfriskande med att se, kram på dig och ha en skön söndag om det går!

http://filifjonkan-se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

13 april 2008 19:20

Jeg blir så trist når jeg leser at lille Engla bare fikk de stakkars 10 årene på jorden.
Tenk at noen bare bestemmer seg for å ta livet av et barn...det er så grusomt at jeg finner ikke ord.
Ta vare på deg selv, vennen min.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se