Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 11 april 2008

MITT MÖTE MED TERRY EVANS

Av Häxmamman med - 11 april 2008 10:33

 

Jaha, jag har mött han 2 ggr, en gång i en storseans men det gav mig inget eftersom man är så många, jag är egentligen inte intresserad av så, det är annat när man får även höra personens historia som får möta sina där på andra sidan.


för egentligen det han sa det kunde även stämma in på mig med, för man fick sitta och tänka på om det var mig han menade så någon storseans var inget för mig.



Jag kan säga att han bodde och hade sitt hus är i Jämtland kanske ca: 1-1½ mil från mig och det är ett vackert hus och gammalt såklart.


Jag och min sambo hade beställt var sin tid och det dröjde i över ett år innan vi fick komma dit.


När vi kom dit så valde vi att betala x-tra för en tolk för man ville ju inte missa nått och så hade vi tagit med var sitt kasettband där han spelade in sittningen och det var super.



Gubben fick gå in först så jag satt med gossen och väntade i spänning, det tog en ½ timme innan han kom ut.


Jag blev hämtad av Terry själv och blev nerbjude i en stol mitt emot han, han ville låna något personligt som va bara mitt och det blev förståss förlovningsringen.


Han satt mitt emot mig medans tolken stod snett bredvid oss, spänningen var ooolllliiiddddllliiggg.



Jag blev så nervös så när jag tittade på hans ansikte så ser det lite groteskt ut och så har tics eftersom han har ryckningar i ansiktet.

Jag kände att det nervös skrattet började att bubbla i mig men jag lyckades faktiskt att behärska mig.


tråkigt nog så kommer jag inte ihå allt han sade men jag tror att det jag kommer ihåg var det veäntligaste.




Han började säga att han såg en kvinna som inte alltid var överens med min pappa och han beskrev henne så ingående och sade att det var min mormor och jag kände att det var ett av mina lyckligaste ögonblick för jag har saknat henne så mycket hon ryktes bort från oss snabbt före pensionsålder och mormor var allt för mig.


Han berätade att hon hade alltid funnits vid min sida och det kan jag faktiskt tro för jag har lagt märke till henne.




En gång var nere vi Barsviken där morfar m.släkt hade 3 stugor  utan varmvatten och toa.

Detta var sommar och det var nog ca:1 år sedan mormor avlidit, jag hade fönstret öppet lite i övre stugan där barnen låg och sov, 2 äldsta barnen.

vi satt ute i kvällssolen och pratade jag, mitt ex och morfar, så hör vi hur det låter inne i rummet hos barnen så jag kikar in i fönstret men kan inte se mer än att barnen sover, går och sätter mig igen och då ser vi en skpenad i fönstret coh vi springer dit för att se om barnen var vaken men inte, så det var nog mormor som vakade över sina barnbarnsbarn.




Men tillbaka till Terry så sade han att min mormor trodde att det skulle gått bättre om hon hade varit med och sytt gardinerna och hon tyckte det hade inte kommit vackra ord från mig.


Jag tappade andan för det kan omöjligt Terry veta om inte min mormor berättade det då.

Jag hade beställt fint tyg till köket och tv-rummet där vi bodde förut där vi hade bara en granne som bodde 500m från oss.




Jag lånade syrrans symaskin och satte mig, men jag fick det inte att fungera och med mitt humör så hoppade det så många fula grodor ur min mun så till och med Fan själv baxnade.


Jag var så arg så min sambo tog sonen och stängde in sig i tv-rummet.

Jag var så förbannad så jag till slut satt och handsydde gardiner för 4 fönster så det blev färdigt i alla fall till jul.



Sedan berättade hon saker för han som jag inte vill berätta här men det var inga otäcka saker men det handlar om familjen och släkt.


Han berättade även att det inom 3 år skulle hända nått som jag inte kunde påverka vare sig jag vill eller inte.


Och det grubblade jag på länge men sedan i efterhand så kom jag på, det blev att jag fick lov att bli sjukpensionär, jag stred länge om min vilja att inte blev det.

Men inget jag kunde påverka.




Sist men inte minst frågade han mig om jag ville fråga han något.

Jag har tappat en guldklocka som jag fått av min morfars kusin där det stod bak på klocka till Märta, den var av helt guld inte urverket men i övrgit och den var borta.


Han sade att det låg i ett skåp som byggts inne på en toalett och det var i det var i mitt föräldrahem som barnn ner bara året innan, rivet och borta så det finns nog ingen klocka kvar om ingen hittade den och tog den.


Men det sägs ju att stulet guld kommer alltid tillbaka.




Jag kommer i framtiden att beställa en ny tid hos Terry evans men det får nog gå nått år till.


Nu har jag hört att det ska finnas en kvinna här runt omkring som kan även tala med andaran så jag hade tänkt mig att ringa men det får vi se...


Nog om dessa spöken och andar/Ha det gott människor och andar




 
 
Erüvé

Erüvé

4 november 2008 23:17

Intressant läsning. Sökte på Terry Evans och din blog kom upp bland en massa skeptiker som påstår att allt handlar om Cold Reading. Skönt att det finns andra "troende".

Det ger mig dessutom hopp om att kanske en dag själv få en reading.

=)

http://eruve.blogspot.com

 
Lina

Lina

19 januari 2010 21:01

Håller med tidigare. :)
Skönt att de finns fler.

http://www.tantlinasliv.blogg.se

 
jennie

jennie

9 februari 2010 16:16

Lite efter såhär men jag hoppas bloggen är aktiv fortfarande :) finns det någon hemsida där man kan läsa mer om honom..är intresserad av att gå själv till nån...

http://hobbyfotograf.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

10 mars 2010 16:23

Hejsan.

Jag är väldigt intresserad av sådant som spiritualism. Tänkte höra med dig vad du betalade för att träffa honom...? På ett ungefär... om det handlade om hundralappar eller tusenlappar...?
Och även hur du fick tag i honom och kunde boka ett möte med honom...?

*kram*/Cissi

http://nailsinbloom.wordpress.se

 
Ingen bild

Henrik

20 mars 2010 20:35

Hejsan! Jag tycker också detta är väldigt intressant och känner själv av det här andliga väldigt mycket. Jag vet inte hur jag kan få tag i Terry Evans så jag skulle uppskatta om du kanske hade kunnat mejla mig lite information om hur jag får tag i honom osv? Min mejladress är iallafall henr1k.Akesson@hotmail.com Tack på förhand

 
Ingen bild

marianna

14 maj 2010 07:43

Hej på er!!
Sedan jag var barn viste jag att det fins n.g
mer en det jordiska.
Ska träffa terry ,känner starkt för honom.
Vill också träffa lycka intreserade vänner.
Många kramar med mycket kärlek till er alla.
Marianna.

 
Ingen bild

Madelene

24 mars 2011 21:22

Hej.
Kanske är sent ute och fråga men gör det ändå.
Jag hittar inget om Terry, alltså hur man kan få kontakt med han. Skulle gärna vilja ha hans hemsida, nummer eller nå liknande.
Vore snällt.
http://qubie.bloggo.nu/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skapa flashcards