Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Alla inlägg under mars 2008

ANNONS
Av Häxmamman med - 24 mars 2008 09:18


Vill visa här där vår yngste son A har bäddat vår säng han är dukgit vår 5 åring *Ler*Jag trodde inte skoterturen skulle bli av eftersom det var 20 grader kallt igår men det blev det, vi lånade med oss två flickor som är släkt med mina andra barn fast vi säger att A är det också, den minsta är lika gammal som vår A.

De fick plats på kälken eftersom våra äldre flickor är hos sin pappa i Kälarne, det blir så ensamt för A då och då är det bra att kunna låna lite barn *ler*

 

De leker så bra tillsammans de är aldrig inne de ska alltid vara ute och det blev så även nu på skoterturen.

Jag och min sambo grillade korv åt barnen men de hade nästan inte tid att äta.

De var så lyckliga efter skotertur och grillning så de kände inte ens att de frös förrän vi skulle åka hem, då fick jag byta kläder på två barn för de var så blöta.


Men lycklig var de när de skulle fara hem efter en nästan 6 timmars vistelse nere på älven.
ANNONS
Av Häxmamman med - 24 mars 2008 07:16


Ni ska veta att ALDRIG tänker jag göra något dylikt igen, jag HATAR denna tröja.

Och jag som sade till min sambo att jag tänkte sticka en till mig och en till han och sedan skulle det bli ungarnas tur.

Men NEJ! NEJ! NEAAJ!

Jag gråter bara jag tittar på den, det visade sig att jag hade först stickat hela bakstycket fel TRODDE jag men när jag repat upp halva så visade sig att jag hade blivit lurad av mitt blinda öga igen.

Så åter igen stickade jag upp bakstycket men så ser jag att jag har stickat fel igen och repar upp, stickar åter igen och det blir fel men då ser min kompis att det var inte alls fel det var bara jag som såg fel på mönstret.


Men efter mycket om och men så är jag färdig med tröjan och mannen som beställt den ska prova den, då kan man tro att det är en elefant som ska trä den över sitt stora huvud.


Jag hade följt mönstret punkt och pricka men ändå blev halsen så stor *Sur*

Repa upp och fixa den igen.


MEN som sagt nu är den färdig och jag är *lycklig*
Av Häxmamman med - 23 mars 2008 07:25


Jag har ALLTID varit urusel på engelska, och på det viset så har jag gjort bort mig väldigt många ggr.

Så i min fasa så skaffade sig min dotter L en Holländare och han kunde INGEN svenska då.


Frösta gången han skulle hälsa på oss så gjorde jag bort mmig 2 ggr sedan kom han inte fler ggr eller så var det min dotter som såg till att han inte kom fler ggr *Ler*


Där vi bodde förut så hade vi en 90 graders backe och sedan ytterliggare en backe och det var jobbigt att gå upp och ner för den och genom att jag inte får köra bil och sambon jobbar när jag kommer hem så måste jag gå med varukassar mm...


Jag har en rullvagn och det är lättsamt, men den dagen erbjöd sig min L att dra den och hennes pojkvän frågar om inte han kan dra den och hon säger NEJ hela tiden och jag då

DEN KLOKA MAMMAN SÄGER:

She is WRONG!!

Som nu betyder hon är fel, men jag ville säga hon är vrång!!


När vi kom upp till huset så hade jag en madrass inne i köket och en säng inne i tv rummet efter besök.

Jag skulle tala om för han för att han inte skulle bli brydd att madrassen i köket hade jag tvättat.


DEN KLOKA MAMMAN SÄGER MED GLATT RÖSTA:

Its dirty, watch here

 Det betyder, den är smutsig och se här...

 OCH jag kunde inte förstå varför han tittade gick närmare och tittade men  jag tänkte att han tyckte det var intressant *Pinsamt*


Men, Mamma utbrister min dotter du ber han titta på madrassen *Tomatröd*


Men här är en som är värre än jag


Av Häxmamman med - 21 mars 2008 23:35


Jag vann ett pris från Bambi i förra veckan, ett gotogram och jag valde att överaska min sambo med det.


eftersom han har ställt upp till max under och den tid som kommer att vara jobbig,många tänker att det kanske är självklart att han ska göra det man jag tycker inte så, det är så kul att få visa han uppskattning.


Och jag fick alla barn att vara tyst, till och med den lille 5 åringen, vi blev glad att han blev glad *Ler*


Av Häxmamman med - 21 mars 2008 22:38

Jag blev så glad för mitt paket jag fick igår, det var 2 garnnystan Ulla Dalegarn Ullgarn, ett jättefint kort där ordet Bärkraft står, ett paket fina servetter och det var sådan tur för jag hade glömt att köpa servetter nu till påsk, använde dom idag till middagsgästerna kom.


Det fanns en till sak och det värmde mitt hjärta otroligt, det var nästan så att jag grät.

Jag är inte troende men har ändå en dragning till kyrkan och det är inget jag skäms för, jag är glad att vi har dom.


Men inte prat om det nu utan nu var det om hemlispaketet.


Det var en " Frälsarkrans "


Livets pärlor:
Frälsarkransen är den moderna pilgrimens redskap på den svåraste av alla resor – den som går inåt. Det är ett redskap som hjälper till att fokusera den andliga längtan under bön och meditation. På dessa sidor kan du läsa mer om Frälsarkransen, om dess historia och möjligheter. Du får även möta Martin Lönnebo, som trädde den första kransen.

Läs mer >>Pärlornas betydelse:
Arton pärlor. Tolv runda, sex avlånga. Varje pärla bär sin egen mening och fråga. Tillsammans stakar de ut livets väg, den snåriga, arbetsamma, som tar oss genom öken och natten, men också den som leder till bekymmerslöshetens ängar och den stora kärleken.

 


Arton pärlor. Tolv runda, sex avlånga. Tag i dem. Rör vid dem. Berör dem. Låt pärlorna sakta snurra mellan fingrarna, en efter en. Begrunda. Vad är viktigt i livet? Vad skänker lycka? Var ligger centrum i mitt liv? Är det där det borde ligga? Så börjar det. Resan som pärlorna lockar oss till är livets resa. Det är inte nödvändigtvis en lätt resa. I början strävar vi kanske emot. Vi hör inte vad pärlorna säger till oss, känner inte beröringen. Det gör ingenting. Var lugn. Pärlorna handlar inte om prestation, de vill ingenting förutom att användas. Var och en på sitt sätt. Målet med resan är att finna Gud, men också, att finna oss själva, och våra medmänniskor. Pärlornas rörelse går från ytan till djupet. Varje pärla har en betydelse och mening, men det är genom att använda pärlorna som deras mening fördjupas och klarnar. Varje Frälsarkrans är framför allt användarens krans.

Läs mer om pärlornas betydelse >>


Jag måste säga att detta var något ett av de bästa jag har fått en jättefin gåva min kära Hemlisvän/Kram...Av Häxmamman med - 21 mars 2008 22:31

 

Då min äldsta dotter P var här efter sin sjukhusvistelse försökte vi göra livet så glatt för att ta vara på den korta tid vi hade tillsammans.


Se vad roligt de hade A och P.


En tur gjorde P på A:s fyrhjuling, skojigt värre *Ler*

Se vilken tjusig ljuslykta de har gjort...


Av Häxmamman med - 21 mars 2008 22:10Vi var på pimpeltävling i Gammelänge heter det, ett kraftverk ligger här, sonen fick två fiskar och fick ett fjärde pris och han var så modig och gick fram själv och hämtade det.

Han har aldrig varit blyg för det och han är väldigt artig.


Sonen ville göra påskpynt själv utan att man sa vad man skulle använda eller inte han ville göra det på sitt sätt och han använde ömse saker men det blev fint...


Barnen tyckte jag hade köpt mig så fina kläder på Indiska igår så de ville att jag skulle posera mig framförkameran och det känns roligt när barnen säger " Vad fin du är idag, mamma " det värmer så gott i hjärtat, sedan vad en annan tycker om sig själv en sådan gång får man tiga om för annars så blir barnen ledsen...


Min dotter L hade köpt sig en keps och jag måste natruligtvis prova den för jag älskar hattar, kepsar, ja alla huvudbonader...Jag köpte mig en keps på Vero Moda men jag vet inte vad jag ska göra med den för det luktar så starkt äckligt medel och jag tippar på atttvätta den i maskin är väl inte att tänka på...
Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se