Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

GOD MORGON VÄRLDEN!

Av Häxmamman med - 29 mars 2008 10:23


 

Till er mina bloggvänner

Sov väldigt länge idag för natten har varit totalt drömmande med maror som besökt mig.

Jag har pratat med dottern nu på morgonen och jag kan inte säga hur det är, det är svårt att säga något egentligen jag kan inte uttrycka mig.


Jag är ledsen att situationen generellt är som den är, klart att man som mamma blir fruktansvärt orolig och man klandrar sig själv.


Men det är mycket annat som fabulerar runt oss, vi har mist kontakten jag och en del av mina syskon och det gör att det uppstår en massa missförstånd och det är sorgligt för man orkar inte att gruffa med andra för jag vill koncentrera mig på mina barn.Jag vet att allt gruff och misstag beror inte bara på mig men det känns som så för jag ringer inte mina sykon och föräldrar och beklagar mig över mina syskon men det gör mina syskon.


Med det, så har det blivit att jag skriver i bloggen, det har blivit min kompensation och det har kännts bra.


Mitt önskemål är att vi en gång kan vara som det varit men det kommer aldrig mer att fungera , men allt började den dagen jag skilljde mig och flyttade.


Jag sårade människor då och det har jag bett om förlåt, det har även mina syskon gjort men det känns som en del av er (ni vet vilka jag menar) ni kan nagga mina kanter hela tiden och det är så löjligt egentligen när man tänker efter vad allt började med.


Jag kan bara inte förstå varför kan ni inte acceptera att jag är inte den gamla jag som nu alla säger att jag har blivit så annorlunda, jag tror inte att jag behöver nämna här varför, jag har valt bort det onda i mitt liv och det får ni acceptera.


En del människor klarar inte att fortsätta att leva samma liv hela tiden och veta att de har påverkat mitt liv negativt, jag ska acceptera deras val och ni ska acceptera mina val utan en massa dyngspridning.


Den personen har aldrig gjort er nått, han har aldrig lagt sig i, men en del av  era andra hälft har gjort det och det förvånar mig.


Men det är tur att för er en del av er att man kan använda sin storasysters familj på att prata dynga, det är bra att man kan göra någon glad...


 Jag ska även tala om att jag skickar min bror till min dotter för jag  har ett stort förtroende för han och jag tror just nu att han är den mest lämpliga i det här fallet precis just nu.


För som det är mellan mig och en del av mina syskon det mår inte min dotter bra av men min bror har stor erfarenhet.


Jag ska idag åka till staden för jag måste göra nått annat innan jag bryter ihop helt, så idag fick vi barnvakt och vi ska gå på bio.


Det kanske är fruktansvärt av mig som mamma att göra det men jag känner att jag klarar inte mer för det har varit mycket  jag måste bara någon timme få ett annat seende som stör mina tankar och då blev det bio.Tack alla för omtanken om oss och ni kanske kan hålla tummarna att jag och mina syskon kan sluta att prata en massa strunt och anklaga varandra hela tiden...Till mina syskon som vill ha den 
ANNONS
 
Therese

Therese

29 mars 2008 12:51

Jag tror det är bra för dig att komma ut lite, att gå på bio lät som en perfekt ide. Då får du vara dig själv för en stund.
Försök inte att tänka så mycket ikväll utan ta vara på den lediga stunden och njut av filmen.
Det är du värd efter allt som varit / är.
Stor kram!

http://liam08thea04.blogg.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

29 mars 2008 15:14

Jeg tror at de fleste av oss forandrer oss i løpet av livet, det ville du nok ha gjort dersom du hadde hatt et "enklere" liv også - bare det å komme gjennom en skilsmisse og få mange barn er nok til at man forandres fra man var ung og bodde hjemme. Det er slik det skal være.
Mine søsken bor i nærheten, men jeg har ikke mye kontakt med dem. Jeg har for tiden nok med meg selv og livet slik det nå engang ble for meg.
Jeg må sette meg selv og mine barn foran alle andre, fordi at dersom jeg ikke gjør det så er det ingen andre som gjør det.
ha det bra på kino - hvilken film skal dere se?

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Filifjonkan tittar in för att se hr du har det...

Filifjonkan tittar in för att se hr du har det...

29 mars 2008 16:30

Hej på dig. Läste igenom alla kommentarer du fått från folk som tycker det är för jäkligt hur det skrivits hos dig. Som sagt bry dig inte om det radera dem ignorera dem vad de än skriver så är du en bättre människa än de. Ingen har ätt att döma som vi tycker bloggen är din och den bestämmer du över,Hoppa nu du kan koppla av lite ikväll på bion det behöver man särskilt när maran besöker en om nätterna det är jobbigt det med. Ha det å bra som du kan.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se