Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

MIN DOTTER MÅR BÄTTRE OCH ÄR PÅ SJUKHUS

Av Häxmamman med - 28 mars 2008 08:49


Detta är för de som nu vill läsa utan att döma och är du en sådan person så är det kanske du lämnar detta inlägg nu och är det så att du nu vill läsa i alla fall så läs men om du ska kommentera med kränkande inslag så var så god att skriva en kontakt med bloggadress, hemsida eller mail och gör du inte det så var så god att stäng ner detta inlägg

Detta har gjort att jag har gjort att jag vet inte om jag törs att besöka bloggarna, det vore bättre om personen sagt vem den är så kunde jag sedan gjort mitt val.


Mvh

Dockmamman


Jag fick inte tag på min dotter förrän vi tre tiden igår och det var en fruktansvärd väntan och framförallt när jag visste att det finns människor som hon inte just nu vill egentligen ha vid sin sida om dom inte håller tyst (som hon sagt själv).När jag väl fick henne på luren så grät jag och faktiskt så blev det så att jag satt och pussade mobilen lite knasigt men det kanske blir så.Men vi pratade med varandra och hon har nu bestämt sig att flytta till lägenheten och vara kvar på sitt jobb, det är flera som vill att hon ska inte göra det i hennes närhet.
Jag blir så förtvivlad när det finns människor som inte kan lyssna på en, jag vet att förra gången den blev kaotiskt då jag tog hem henne så pratade jag eller vad man ska säga prata så gott det gick i ett skrikande och anklagande telesamtal med de människor som inte vill att hon ska vara kvar på sitt jobb eller ta lägenheten för sig själv.Jag bad de låta hon bestämma själv, hon ska leva för sitt liv inte för våra andras.

Hon vill ha ett eget boende, sitt jobb och vänner i sin egen ålder inte de som är närmare och över 30.


Hon är en ung tjej som vill far till en skola i England hon vill inte sitta som en mamma i 20 års ålder.Jag varnade de människor som inte lyssnade på mig att om de inte lägger av så kommer det att bli värre och det skulle jag inte ha gjort för de blev arg på mig och tyckte jag var nog en stor skit.Men nu ser ni att jag visste vad som kunde hända och det hände, ni tror inte att hon pratar med mig men det är så och nu så säger dessa människor ingenting nu är det alldeles tyst fast jag har försökt att få tag på dom och det är konstigt eftersom de är min egen släkt.Inte ett av mina syskon har ringt eller skickat ett sms till mig, egentligen bryr jag mig för tillfället inte, för det enda jag får är ångest när jag tänker på att prata med dom för de vill inte se sanningen att det finns problem, alla vet vad som är problemet och försöker jag att prata om mitt barn som ex sist hon låg på sjukhuset så skrev jag ett sms #Jag uppmanar er att inte ringa eller skriva till min dotter om Det eller något annat, skriv en kram eller krya på dig.Detta sms blev vänt till att de fick för sig att de inte skulle kontakta min dotter huvudtaget men finns inga ord som säger det där.


Men det är kanske därför det finns de som inte kontaktar mig för att de fick se vad som hände när det fortsattes som det gjort.Jag vet min dotters önskemål, hon vill inte leva med andra där hon får leva på deras villkor.

Hon vill HA sin lägenhet

Hon vill HA kvar sitt jobb

Hon vill HA vänner i sin egen ålder

Hon VILL leva på sina villkor


Och acceptera det nu alla.Men som sagt det viktigaste är nu att min dotter ligger på sjukhus och jag ska åka ner till henne på söndag, har fått en massa fina saker till hennes lägenhet av min goa granne. 
ANNONS
 
Ingen bild

Filifjonkan förfärad över folk

28 mars 2008 09:45

Dockmamma ja jag har läst vad du har blivit utsatt för men vet du det är inte säkert att det är en bloggare alls du vet det finns alltid elaka människor som vill ställa till förtret för andra som drar runt på bloggen de kallas på bloggspråket för troll. Det bästa att göra med dylika kommentarer du får är att helt enkelt ignorera dem de söker uppmärksamhet för de får det inte på annat vis än så här radera de lägg inte ut den. De går till och med så långt att d utger sig för att vara någon annan med namn på en bloggare som ofta har mycket besökare eller månnga som komenterat Lås dina kommentarer för godkännande först det finns i ditt manual om du lusläser så ser du det,jag har också vid ett tillfälle varit utsatt mn då gällde det fåglar det är flera som blivit påhoppade men som sagt lägg inte ut deras kommentarer radera dem bara och ta framför allt inte åt dig försök, Sen bestämmer man ju själv vad man vill skriva på sin blogg men däremot ju mer man lämnar ut sig ju mer sårbar blir man det finns alltid sådana människor som vill förstöra för andra, Kramisar till dig och självklart har inte jag skrivit det du kan ta reda på det följ henne baklänges bar det blir alltid spår efter var man är men datorn.

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

28 mars 2008 10:06

Skönt att läsa att det är bättre med dottern.

Men inte kul alls att någon kommenterar så att du tar så illa vid dig. Försök att inte ta åt dig. Det är allt annat än lätt, jag vet. Men försök. För din egen skull. Och titta på sättet personen skrivit kommentaren och se om du kan känna igen det i de bloggar du besöker.

Jag hoppas innerligt att jag inte skrivit något dumt. Vill bara vara stöttande och peppande.

Många kramar

http://ff.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 11:08

Hej! Ville bara kommentera din kommentar på min sida. Naturligtvis är det inte jag. Skulle inte falla mig in att döma någon på det sätt denna person gör. Dessutom, OM jag skulle vilja "läxa upp" någon skulle jag 1) Inte vara anonym 2) Be dig mejla mig och så säga det jag vill säga i ett mejl istället. Jag förstår att du är ledsen och upprörd och jag tycker att du har all rätt att vara det. Men bry dig inte i människans kommentar. Försök inte ta rätt på vem det är, för det får du aldrig veta. Det är en fegis och såna ger sig aldrig tillkänna. DU är MODIG och stark och det vet du att jag tycker, jag har sagt det förr. Håller med dig fullständigt om att det du varit med om inte blir bättre av att vara tyst om det. Men det är ju det människorna som gjort dig illa vill. Tystnaden är deras främsta vapen. Jag tycker du gör en välfärning som för fram dina upplevelser och din ångest i ljuset. Och den som inte vill läsa kan ju bara klicka bort dig, eller hur! Fy för negativa kommentarer och FY för fega anonyma! Kram!

 
Ingen bild

Charlotte

28 mars 2008 11:26

Snälla rara dockmamman, jag skulle ALDRIG skriva något elakt hos dig, varför skulle jag det? Du är trevlig, rar och en jättehärlig person och dessutom beundrar jag dig för att du orkar trots att du går igenom så mycket. Kramar i massor till dig. Du vet det finns alltid personer där ute som skriver dumma saker, ibland tror jag det finns dom som tar andras namn och skriver under bara för att jäklas. Glöm bort den som skrev för du ÄR BRA!! Glöm inte det. Om så EN person fått för sig annat så vet du att vi andra tycker om dig som du är. Jag tycker det är väldigt dumt att man skickar sådana kommentarer, ja nu vet jag ju inte vad personen skrev men jag vet fler som fått elaka påhälsningar. Jag skulle aldrig för mitt liv skriva något dumt. Kram kram!! Hör gärna av dig, jag tror du har min mailadress. Hur går det för din dotter? Jag kan inte sluta tänka på henne och dig. Skulle önska jag kunde göra något för er annat än att skicka stöd via datorn.

 
Charlotte

Charlotte

28 mars 2008 11:57

Dockmamman gå in och läs hos mig, nu har jag skrivit ett inlägg om anonyma kommentarer. Tror du att jag får någon respons på det från någon anonym? Jag är så upprörd på dina vägnar att jag inte kan släppa detta. Jag såg att du tagit bort inlägget om din dotter, varför? Låt inte denna anonyma kvinna vinna sitt slag! Hade hon något namn förresten?

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

28 mars 2008 12:02

Oj nu tror jag att jag är här för 4:e gången idag. Vill du att jag publicerar din kommentar hos mig? Den som du skrev i morse till mig? Jag har den kvar. Säg till hur du vill ha det. Sedan tänkte jag fråga dig en sak. Skriver du vanliga snigelbrev? Om du vill ha någon att skriva av dig till så får du jättegärna skriva till mig. Eller om du hellre skriver mail. Kanske det skulle lätta lite? Var det ett dumt förslag? Jag kanske inte kan ge råd men jag kan lyssna. Ta hand om dig och hör av dig snart. Kram.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

28 mars 2008 12:51

Jeg MÅ bare skirve litt her også. Det er så godt å se at din datter MIDT OPPI alt hun gjennomgår nå så har hun PLANER OG ØNSKER for fremtiden!!! Bare det i seg selv er et mirakel!
Hun vil opp og frem, hun vil jobbe, bo, ha venner, være en frisk, ungdom som TAR DEL I LIVET:)
Hils henne så mye fra de av oss som faktisk ELSKER BLOGGEN DIN...og si det er mange som har tro på henne og at hun klarer dette. Hun setter seg mål, og da er hun på vei mot målet, og veien hun går gjør henne sterk.
Ta vare på deg selv også, vennen min.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

28 mars 2008 14:38

Vill bara skicka en kram till er allihop...
Ta hand om er på det sätt som ni mår bäst av.

http://www.kattasstickor.blogspot.com

 
Ingen bild

Sissi i Norge

28 mars 2008 15:11

Du kan bare slippe denne:
Jeg har skrevet et innlegg i bloggen angående kommentarer på andres blogger. Ser Charlotte har blogget til ditt "forsvar" også. Drit i det vemmelige mennesket som ikke har peiling på hva hun holder på med. Du skal vite du har m ange flere med deg enn mot deg!!

 
sus

sus

28 mars 2008 15:34

Såg din kommentar hos Filifjonkan och var bara tvungen att lämna ett avtryck!

Önskar att jag kunde dela ut eneklbijett till helvetet för de som gör elaka saker mot dig och de dina!
Fega uslingar är bara ett förnamn!

Hoppas det ordnar sig för er!
Allt gott och stor medsysterkram!

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

28 mars 2008 16:16

Hejsan !
Men vad är det jag läser....J-la skit människa som kan skriva en massa skit till dej men så länge hon/han inte kan underteckna det,så tycker jag att det är en FEGIS som inte kan stå för sina påståenden.
Det måste gå att få reda på vem det är,man lämnar ju alltid ett avtryck efter sej,även i data-värden.
Sträck på ryggen o karska upp dej ! Jag håller på dej.
Jag har ett ordspråk som hag alltid följer
det är : jag krusar inte större skit än vad jag är själv.tycke jag du ska göra oxå.
Jag personligen blir så förbaskad på
skit prat o baktaler ....Kanske är hon/han
avundsjuk på någe vis.
varma kramar / Eva

http://urmoderns.blogg.se

 
Garnängeln

Garnängeln

28 mars 2008 16:50

Hej vännen!
Kan med säkerhet säga att det inte är jag.
Det var det värsta jag hört. Tycker det är roligt att vi fått kontakt.
Sänder dig massor av Garnängelns kramizar.

http://garnangeln.bloggagratis.se

 
Hannele lite argt

Hannele lite argt

28 mars 2008 19:10

Din blogg är din egen och ingen annan ska bry sej om, vad du skriver, en blogg har man ju för sin egen skull, anonyma ska man inte bry sej om, man mehöver inte läsa bloggar, man inte tycker om.

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

28 mars 2008 19:44

Jag skulle aldrig skriva något sådant. Jag känner dig inte. Men det verkar som du har det tufft. Och jag hoppas de kommentarer jag lämnar ska få dig att må lite bättre. Jag håller med tidigare inlägg om att försök att ignorera anonyma kommentarer och stå över sådant.
Kram till dig och ha en trevlig helg

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

 
Garnmoster

Garnmoster

29 mars 2008 09:04

Blev jätteledsen och arg för din skull när jag läste din kommentar på min sida. Dels för att du blivit så sårad och dels för att denna människa som inte kan stå för sina åsikter får dig att tvivla på de som är dina vänner. Jag blir tårögd, både av ilska och sorg. Det enda jag kan säga just nu (är som sagt lite upprörd) är att den som skrev detta till dig förmodligen har en svart själ och då är det ganska synd om den människan också.

Många goa kramar till dig från mig.

http://garnmoster.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

29 mars 2008 09:19

Har läst din blogg ett långt tag tillbaka. Har liknande liv tillbaka i tiden och förstår dej till fullo!!!!
Men vill tillföra en massa förhoppningar om att det ordnar sig.....men det kan ta tid...hur lång tid vet ingen...bara att KÄMPA!
Man är långt nere som MOR när det är så här.
Sedan att vi har olika sätt att ta oss igenom det svåra är upp till var och en.
Skulle ALDRIG kunna håna eller tillrättavisa dej angående detta att skriva i din blogg.
Var rädda om varandra!!!
KRAMAR!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Ida-Kristina

Ida-Kristina

29 mars 2008 15:33

Jag har inte heller skrivit någonting utan att skriva under vem det är ifrån. Och jag tycker synd om dig när det är så här med din dotter! Hoppas hon kommer att må bättre. Men samtidigt tycker jag att det är fel av dig att anklaga flera av oss syskon för saker. Ja jag tar åt mig för att jag inte har kontaktat dig, men det är för att jag är sårad fortfarande och vi kom faktiskt överens att vi inte skulle ha kontakt med varandra. Du kan ju läsa min blogg om du vill där jag har skrivit lite mer. Men läs för jag orkar inte skriva mer.

http://ikgrankvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se