Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv

Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

MIN ÄLDSTA DOTTER

Av Häxmamman med - 29 februari 2008 07:09


Allt är upp och ner nu, mitt hjärta är uppstressat för att det har varit mycket runt omkring mig och jag har fått Nitroglycerin vid de akuta behoven.

Min äldsta dotter bor i en annan del av Sverige men har blivit jättesjuk så jag tog hem henne och har fått henne inlagd på sjukhus i min hemstad och utlöste ytterliggare en snurr på mitt hjärta så jag fick kolla en x-tra gång.


Måste åka nu på morgonen igen för jag vill vara hos min dotter, jag har inte sovit på flera nätter och inte ätit riktigt och jag tror jag aldrig har gråtit så mycket som jag har gjort dessa 3 dagar.


Man älskar sina barn och man blir så rädd, jag bara kräktes, skakade och bara grät.

Nu vet jag att jag har fått henne till proffisionell hjälp och det känns underbart och det känns bra att ni mina cybervänner finns där.


Jag kom hem vid tolv inatt och tur så satt de vaken och väntade på mig så jag fick gråta den sista skvätten.


Ögonen är svullen och halsen torr och jag känner en sådan maktlös sorg men detta får jag och har jag inte visat min dotter, jo att jag är ledsen det kan man inte komma ifrån men att jag känner mig maktlös det får jag inte visa utan jag ska visa att allt går bra.


Jag till och med gick attack mot mina systrar och jag ber om ursäkt för det men jag är så rädd jag har aldrig sett något av mina barn så sjuk utom för de  som föddes sjuk.


Mina kära systrar, jag säger så mycket förlåt för mitt beteende men jag hoppas att ni förstår och att jag vill bara min dotter väl och det vet jag att ni vill med men just nu är det ju  färre vi är där just nu ju bättre är det.


Skriv ett sms och skicka kramar med det...


Kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

29 februari 2008 07:53

Skickar en stor kram och önskan om att allt ordnar sig för er.
"din garn&te-bytes-vän"

 
Charlotte

Charlotte

29 februari 2008 08:47

Sänder dig massor med styrkekramar och hoppas att din dotter snart kan få lämna sjukhuset. Livet är hårt ibland skulle önska jag kunde göra något för dig men får sända lite styrka genom cyberrymden till dig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bente

29 februari 2008 19:51

Skickar dig en stor styrkekram och hoppas att allt ordnar sig för både dig och din dotter. Tänk inte på värdsliga ting som byten ,ta hand om dig och din dotter så ordnar sig säkert allt det andra också.

 
Leva

Leva

1 mars 2008 00:57

Sänder massor med kärlek och styrka till dig, dottern och alla i er närhet

http://leva.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Häxmamman med - 3 november 2015 18:35

          Har inte vart här på länge och skrivit något, det beror på många saker som hänt/händer runtomkring mig. Jag vill gärna påvisa att det är både positiva och negativa saker omkring mig.   Jag har fortfarande problem med min p...

Av Häxmamman med - 31 oktober 2011 12:59

              Många drömmar är så verkliga så man vet inte om de är sann eller inte, men ändå är drömmar uppbyggd på något du är rädd för eller har under ditt liv upplevt så de är då halvverkliga...   Vissa dagar kan jag uppleva dr...

Av Häxmamman med - 19 oktober 2011 13:10


    Jag blir så frultansvärd upprörd över denna pedofilhärvans slutresultat...     Kvinnorna döms till barnpornografibrott av normalgraden.   Vad är en normalgrad till barnpronografi, finns det något normalt, de som nu anser att det ...

Av Häxmamman med - 11 juli 2011 10:02


    Jag känner att jag måste bara skriva å tala om att jag finns här, jag är kvar men bloggandet har blivit något som jag har lagt på sidan genom att jag orkar inte med bokstäver å siffror...   Konstigt hur det kan bli så men det är nog gan...

Av Häxmamman med - 24 april 2011 12:30


  Jag har nu legat på akutpsyk sedan början på April, jag accepterade en behandling som jag gjort tidigare ECT är en psykiatrisk behandlingsmetod där epileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt...

Presentation

Här läser ni om en 6-barns Häxmamma där livet verkligen gått upp & ner med trassel av garn & stickningar.

Följ bloggen

Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Blogkeen
Följ Häxmamman i Jämtland med sitt vimsiga & stickiga liv med Bloglovin'

Startblogg

Startblogg.se
Visitkort till bloggen

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om musik på blogg, hemsidor?
 Ja
 Nej
 Kanske

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Musik

Bloglovin1

Gratis godis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se